o gustare delicioasa sau un inlocuitor de sandvis pentru servici, scoala......
Ingrediente
- 400 gr foietaj
- 150 gr.cascaval ras
- 150 gr salam
- ketchup
- Portii: 6
- Timp de preparare: sub 30 minute
Mod de preparare
foaia de foietaj se dezgheata,
se unge cu un strat subtire de ketchup,
se presara salamul taiat cubulete si cascavalul ras
tava se introduce la cuptorul preincalzit, la foc moderat si se coc pane se rumenesc usor
se unge cu un strat subtire de ketchup,
se presara salamul taiat cubulete si cascavalul ras
foaia se pliaza pe jumatate, se preseaza bine pe latime se taie fasii cam de 2 degete grosime.
fasiile astfel obtinute se rasucesc si se pun pe o tava tapetata cu hartie de copt.
Tipsuri
- eu am folosit foi bella
- se pot face diferite umpluturi in functie de imaginatie si preferinta
buna idee pentru picnic,suna bine,dragute asa rasucite
RăspundețiȘtergere