combinatie dulce acrisor, te duce cu gandul la vara si iti incalzeste sufletul
Ingrediente
- Portii: 10
- Timp de preparare: sub 60 minute
albusul il batem spuma cu sarea si cand incepe sa se faca spuma adaugam 1 cana zahar in ploaie, amestecam pana se topeste zaharul
galbenusurile le batem cu zaharul vanilat, uleiul si apa
cele 2 compozitii le amestecam usor, adaugam faina si cu grija, cu ajutorul unei linguri, amestecam prin rasturnare pentru a nu se lasa compozitia
turnam pandispanul intr-o tava tapetata cu hartie de copt(tava mea are dimensiunile de L 40 X l 30 X H 3 )
deasupra pandispanului punem visinile scurse bine de zeama, pe care le tavalim prin zahar tos
dam tava la cuptorul preincalzit, la temperatura medie, pana se rumeneste usor
facem testul cu sobitoarea pentru a verifica daca este bine copt
foarte bun, asa fac si eu (aceleasi ingrediente,metoda un pic diferita),e bun pentru copiii mici fara praf de copt
RăspundețiȘtergereasa este ina. piciului meu ii place tare mult
RăspundețiȘtergerePASTE FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI
RăspundețiȘtergeremultumesc tare mult ina
RăspundețiȘtergereiti doresc multa sanatate si fericire
mmmm... preferata mea cu visine, nu am mai mancat demullltttt...
RăspundețiȘtergereeste tare buna si racoritoare,Diana
RăspundețiȘtergererapid si bunnnnn :)
RăspundețiȘtergeremonica, chiar este un desert la indemana
RăspundețiȘtergere