Daca un om rade din tot sufletul, inseamna ca e un om bun. ( F. M. Dostoievski )

joi

Spray antiaderent pentru tavi, matrite

窗体底端



Am testat spray-ul antiaderent si sunt clar multumita de rezultat.

Gasiti produsul aici:
http://www.laborator-expert.ro/spray-antiaderent-pentru-tavi-matrite-600-ml-king,daca rasfoiti putin sit-ul celor de la Laborator-expert veti gasi o multime de produse utile.
In general sunt foarte sceptica cand trebuie sa testez un produs nou, de mult am amanat sa incerc un asemenea spray, insa i-a venit randul si acum regret ca nu am incercat mai devreme, este de un real folos in bucatarie.
Mai intai l-am folosit la coacerea foilor de rulada, am pulverizat pe foaia de copt si am ramas uimita cu cata usurinta se desprinde foaia de rulada, nu se mai pierde nimic din blat. La a doua incercare am fost mai indrazneata si am copt un blat de tort in vas de yena, bineinteles ca nu am tapetat forma cu hartie de copt, am pulverizat vasul, am turnat compozitia si la cuptor..... la final blatul a iesit cu  usurinta din forma. 


Urmatoarea incercare a fost la prepararea macarons-ului, rezultatul fiind pozitiv. Ca o paranteza, va povestesc ca unul din numeroasele secrete de reusita a cochiliilor de macarons este folosirea unei tavi speciale, insa in lipsa uneia, folosim o tava normala pe care pulverizam spray antiaderent, si acoperim cu hartie de copt de buna calitate, astfel succesul de reusita este garantat.
Acum ca am prins curaj si incredere in acest produs, l-am testat in formele de savarine. 



Urmeaza sa il incerc in formele de ciocolata, dar sunt deja sigura de rezultat, nu am nici cea mai mica indoiala.
Recomand cu mare incredere spray-ul antiaderent, sigur o sa incerc si alte produse.



Un comentariu: