TRENULET
Ceva dulce, rapid de executat si de bucurat copii
INGREDIENTE:
PENTRU FOAIE:
- 4 oua
- 4 linguri zahar
- 4 linguri faina
- 2 linguri ulei
- PENTRU CREMA:
- 1 plic crema pentru prajituri
- 250 ml. lapte rece
- 4 linguri zahar pudra
- PENTRU DECOR:
- zahar pudra
- biscuiti rotunzi
MOD DE PREPARARE:
Pentru foaie, am separat ouale, am batut albusul spuma cu zaharul, galbenusul l-am amestecat cu uleiul, am combinat cele doua compozitii la care am adaugat faina. Aluatul l-am intins pe o foaie pergament si am copt la foc potrivit. Cand am scos foaia din cuptor am pus-o pe un servet de bucatarie usor umed, am pudrat suprafata foii cu putina faina si am rulat-o.
Pana s-a racit foaia am facut crema de la plic (nu sunt mandra ca am folosit acest tip de crema, dar trebuia sa o fac rapid) conform instructiunilor de pe pachet. Crema am intins-o pe foaie am rulat si am dat la frigider. Dupa ce s-a intarit putin crema am portionat rulada, asa cum se vede in poza si am asamblat trenuletul.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu