INGREDIENTE
- 2 cani cu faina
- 1/2 cana ulei
- 1 cana cu zahar
- 1 cana apa minerala
- 500 gr branza de vaci
- esenta de vanilie
- 10 gr praf de copt
- coaja de lamaie
- 2 linguri cacao
- un praf de sare
MOD DE PREPARARE RETETA CHEESECAKE
Faina,sarea,zaharul, uleiul, branza de vaci si apa minerala se pun intr-un bol si se mixeaza. Se adauga praful de copt, esenta de vanilie, cacao si coaja de lamaie. Compozitia rezultata se pune in 2 tavi de chec mai mari, tapetate cu hartie de copt.
Se pune in cuptorul preincalzit pentru 40-50 de minute. Verificati cu scobitoarea cand este copt. Scobitoarea trebuie sa iasa uscata din chec cand acesta este copt.
TIPSURI
- 1se serveste la cafea si la ceai
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu