Daca un om rade din tot sufletul, inseamna ca e un om bun. ( F. M. Dostoievski )

sâmbătă

FOIETAJ RASUCIT



o gustare delicioasa sau un inlocuitor de sandvis pentru servici, scoala...... 

Ingrediente

  • 400 gr foietaj
  • 150 gr.cascaval ras
  • 150 gr salam
  • ketchup
  • Portii: 6Portii: 6
  • Timp de preparare Timp de preparare: sub 30 minute

Mod de preparare

foaia de foietaj se dezgheata,

se unge cu un strat subtire de ketchup,

se presara salamul taiat cubulete si cascavalul ras



foaia se pliaza pe jumatate, se preseaza bine

  pe latime se taie fasii cam de 2 degete grosime.

fasiile astfel obtinute se rasucesc si se pun pe o tava tapetata cu hartie de copt.

tava se introduce la cuptorul preincalzit, la foc moderat si se coc pane se rumenesc usor

Tipsuri

  • eu am folosit foi bella
  • se pot face diferite umpluturi in functie de imaginatie si preferinta


 

Un comentariu: