Daca un om rade din tot sufletul, inseamna ca e un om bun. ( F. M. Dostoievski )

marți

am prins curaj

Dragii mei dragi,

Iata-ma, am prins curaj in sfarsit si am blogul meu.Inainte de toate vreau sa va spun ca ma batea gandul acestui blog de un an si ceva, dar ca si scuza nu am sa bag des intalnitul "nu am avut timp"{pentru ca timp ne facem daca vrem neaparat}ci nu am avut curaj.
Totul a pornit acum ceva timp in urma, cand cautam de zor o reteta culinara pe google si cel mai mult mi-a placut retetele gasite pe blogul AMALIEI adica http://amalia-mylife.blogspot.com/, deci de aici am tot gatit ceva timp, ceva retete, trebuie sa spun ca i-am multumit o singura data {sa imi fie rusine}.
Deci concluzia este ca ei ii datorez totul legat de acest blog si descoperirea celorlalte bloguri culinare descoperite prin intermediul ei.MULTUMESC DIN SUFLET AMALIA!!!
Asteptati in curand retetele si gandurile mele.
Va pup cu drag!

4 comentarii:

  1. Draga Diana felicitari!O sa vezi ca inceputul e mai greu apoi totul va merge struna :). Eu una astept cu nerabdare sa vad ce retete postezi. Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. multumesc din suflet amalia
    imi doresc din tot sufletul sa fii alaturi de mine
    sa ai o primavara perfecta

    RăspundețiȘtergere
  3. bun venit ,curaj,arata-ne tot ce stii sa faci

    RăspundețiȘtergere
  4. nici eu nu blogaresc de multa vreme , in schimb gatesc si pozez preparatele de cativa ani buni :), iar prietenii mei mereu imi ziceau de ce nu fac ceva ca e pacat !!! ... si iata ca asa am ajuns sa blogaresc :):) ... e frumos cand faci ceea ce-ti place , ceea ce faci din suflet se vede ;)
    bafta cu blogul!!!!
    o zi frumoasa !!!

    RăspundețiȘtergere